Cod Postal - Coduri Postale Romania
 Despre
 
· Totul despre Cod-Postal

 · Despre Cod-Postal
 · Termeni si conditii
 · Cod-Postal si Google
 · "Produs in Romania"

    Cod-Postal.Ro s-a dorit a fi unul din cele mai rapide si precise motoare de cautare a codurilor postale din Romania si din tarile Europei.
    Codurile postale din Romania prezentate pe acest site sunt culese din cele 3 volume (CP al localitatilor din Romania, CP al strazilor din municipiul Bucuresti, CP al principalelor localitati urbane) cu coduri postale puse la dispozitie in mod public si gratuit de catre Posta Romana, toate informatiile prezente in aceste volume fiind de interes public (Legea nr. 544/2001) si neintrand sub incidenta Legii nr. 8/1996; codurile prezente aici sunt doar "o parte" din codurile din Romania.
    Multumim aici in mod deosebit societatilor postale din Ungaria, Germania, Franta si Italia pentru sprijinul acordat.
    Codurile postale ale tarilor prezente pe Cod-Postal.Ro au fost preluate din surse publice sau private, in mod gratuit sau platit, cu drept de folosinta fara mentionarea sursei.
    Cod-Postal.Ro este unic prin serviciile oferite de cautare a codurilor postale din Romania si din Europa, avand interfete in mai multe limbi de circulatie internationala (engleza, franceza, germana, italiana, spaniola si portugheza).
    Cod-Postal.Ro este in stadiul de implementare a noi servicii utile, iar pentru a putea aprecia corect necesitatile dumneavoastra, a utilizatorilor Cod-Postal.Ro, va rugam sa ne transmiteti parerile si ideile dumneavoastra folosind formularul din pagina de Contact, multumindu-va anticipat pentru acestea.


Coduri postale si Prefixe Telefonice in: Romania  Moldova  Franta  Germania  Spania  Italia  Austria 
Cod-Postal oferit in: (romana)
Acasa - Program de Publicitate - Totul despre Cod-Postal - Valid Coduri Postale
Produse Recomandate # 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z