Cod Postal - Coduri Postale Romania
 Google
 
· Totul despre Cod-Postal

 · Despre Cod-Postal
 · Termeni si conditii
 · Cod-Postal si Google
 · "Produs in Romania"

    GoogleTM a fost o sursa de inspiratie pentru Cod-Postal.Ro, atat din punct de vedere al graficii, cat si al dorintei de usurinta in cautari.
    GoogleTM a fost de asemenea sursa de inspiratie a modului de plasare a publicitatii pe Cod-Postal.Ro, prin "link-uri sponsorizate", link-uri ce pot fi gestionate de catre fiecare client in cadrul unei sectiuni de administrare complexe, introducand insa si un sistem de link-uri utile, gratuite, care speram sa fie folositoare tuturor utilizatorilor.
    Cod-Postal.Ro s-a construit pe baza ideii de rapiditate si precizie, iar in Internet site-ul care ofera utilizatorilor sai aceste functii este GoogleTM. Este mai greu de a construi ceva atunci cand esti restrictionat in anumite parti (in cazul de fata, restrictionat de o anumita paginare, un anumit format tabelar etc.). Se stie ca un site nu isi pastreaza vizitatorii datorita design-ului, ci datorita serviciilor oferite, iar daca acestea nu indeplinesc necesitatile utilizatorului, acesta nu mai revine pe site, indiferent de "cum arata" acesta.
    Cod-Postal.Ro este valid W3C, foloseste functii de cautare complexe, doreste sa fie poate cel mai eficient motor de cautare coduri postale si prefixe telefonice din Romania si Europa. A fost gandit si conceput in special pentru romani, a fost realizat de catre romani.


GoogleTM is a trademark of Google Inc.


Coduri postale si Prefixe Telefonice in: Romania  Moldova  Franta  Germania  Spania  Italia  Austria 
Cod-Postal oferit in: (romana)
Acasa - Program de Publicitate - Totul despre Cod-Postal - Valid Coduri Postale
Produse Recomandate # 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z